هر چیزی برایش بفرست. سر وقت یادت می‌اندازد.

پیامی را فوروارد کن، عکس بگیر، پیام صوتی ضبط کن یا چند کلمه بنویس. ربات می‌پرسد کی یادت بیندازد و تا وقتی انجامش ندهی پیگیری می‌کند.

باز کردن در تلگرام

چطور کار می‌کند

  1. پیام بفرست

    متن، عکس، پیام صوتی، فایل یا پست فوروارد‌شده. هر چیزی می‌تواند یادآوری شود.

  2. زمان را انتخاب کن

    یکی از دکمه‌های سریع را بزن (۳۰ دقیقه، امشب، فردا ۹:۰۰…) یا زمان را به زبان خودت بنویس.

  3. یادآوری بگیر

    سر وقت، ربات پیامت را برمی‌گرداند. اگر جواب ندهی، تا سه بار دیگر یادآوری می‌کند.

  4. انجام شد یا بعداً

    وقتی کارت تمام شد ✅ انجام شد را بزن، یا با 💤 آن را ۱۰ دقیقه، یک ساعت، تا فردا یا هر زمان دیگری عقب بینداز.

زمان را همان‌طور که می‌گویی بنویس

انگلیسی، آلمانی و فارسی همه کار می‌کنند:

English

  • in 2 hours
  • tomorrow 9am
  • friday 15:00
  • 20.11. 14:30

Deutsch

  • in einer Stunde
  • morgen früh
  • nächsten Montag 10 Uhr
  • heute Abend

فارسی

  • ۲ ساعت دیگه
  • فردا ساعت ۹ صبح
  • امشب
  • دوشنبه ساعت ۹

امکانات دیگر

دستورها

/list
یادآوری‌های پیش رو
/done
یادآوری‌های انجام‌شده
/timezone
تنظیم منطقه زمانی
/language
تغییر زبان
/help
راهنمای استفاده
/cancel
لغو سؤال فعلی
/privacy
حریم خصوصی و شرایط استفاده

ربات در یک نگاه

کاربران
0
یادآوری‌های ثبت‌شده
0
یادآوری‌های انجام‌شده
0
در انتظار ارسال
0
یادآوری‌های ثبت‌شده در روز، ۳۰ روز گذشته

در ۳۰ روز گذشته هنوز یادآوری‌ای ثبت نشده است.

نمایش به شکل جدول
روزیادآوری‌های ثبت‌شده
9 نوامبر 20260
8 نوامبر 20260
7 نوامبر 20260
6 نوامبر 20260
5 نوامبر 20260
4 نوامبر 20260
3 نوامبر 20260
2 نوامبر 20260
1 نوامبر 20260
31 اکتبر 20260
30 اکتبر 20260
29 اکتبر 20260
28 اکتبر 20260
27 اکتبر 20260
26 اکتبر 20260
25 اکتبر 20260
24 اکتبر 20260
23 اکتبر 20260
22 اکتبر 20260
21 اکتبر 20260
20 اکتبر 20260
19 اکتبر 20260
18 اکتبر 20260
17 اکتبر 20260
16 اکتبر 20260
15 اکتبر 20260
14 اکتبر 20260
13 اکتبر 20260
12 اکتبر 20260
11 اکتبر 20260

هر ۱۰ دقیقه به‌روز می‌شود. اینجا فقط مجموع‌ها نشان داده می‌شود، هیچ‌وقت یادآوری‌های افراد.

حریم خصوصی

یادآوری‌هایت روی سرور ما ذخیره می‌شوند تا ربات بتواند سر وقت آن‌ها را برایت بفرستد. آن‌ها را نمی‌فروشیم و با کسی به اشتراک نمی‌گذاریم و می‌توانی هر یادآوری را از طریق /list حذف کنی.

خواندن متن کامل سیاست حریم خصوصی · شرایط استفاده